زندگی نامه افراد موفق

زندگی نامه علی کریمی ⚡️ملقب به جادوگر فوتبال آسیا

زندگی نامه علی کریمی ملقب به جادوگر فوتبال ایران و اسیا یکی از موفق ترین بازیکن های  آسیا را می خواهیم مورد برسی قرار دهیم .همراه ما باشید.

بیوگرافی علی کریمی

نام کامل جادوگر فوتبال ایران محمد علی کریمی پاشاکی است . اکثرا او را با نام علی کریمی می شناسند. علی کریمی در 17 آبان 1357 دیده به جهان گشود.

کریمی اصالتا لاهیجانی است اما بزرگ شده استان البرز شهر کرج است علی کریمی 3 برادر و 1 خواهر دارد که علی فرزند چهارم خانواده است پدرش ولی الله در جوانی در گیلان فوتبالیست بوده و مادرش خانه دار است.

میان متنی
متن

فرشید کریمی برادر بزرگتر علی کریمی همانند برادرش فوتبالیست بود و در لیگ برتر ایران حضور داشت گرچه همانند علی نتوانست موفق باشد.

آرزوی کودکی علی کریمی

علی کریمی در مصاحبه ای در مورد آرزوی دوران کودکی خود گفت : زمانی که همراه پدرم برای دیدن بازی های پرسپولیس به ورزشگاه میرفتم آرزو میکردم روزی بتوانم در این تیم بزرگ بازی کنم.

ازدواج علی کریمی و اصلی ترین دلیل موفقیتش

علی کریمی در سال 1378 در حالی که 21 سال سن داشت با سحر داوری ازدواج کرد علی کریمی دلیل موفقیت خودش در عرصه فوتبال و زندگی را ازدواج زود هنگام خودش میداند.

حاصل ازدواج علی کریمی 3 فرزند است که هاوش و هیرسا فرزندان پسرش و هیما فرزند دخترش نام دارند.

ماجرای فوتبالیست شدن علی کریمی

علی کریمی از از دوران بچگی به فوتبال علاقه زیادی داشت .به این دلیل تحصیلاتش را تا دیپلم بیشتر ادامه نداد تا روی ورزش مورد علاقه خود تمرکز کند.

کریمی فوتبالش را از باشگاه نوجوانان نفت تهران اغاز کرد تیمی که فرشید کریمی برادر علی کریمی یک سال زودتر به آن ملحق شده بود سپس به باشگاه نوجوانان سایپا پیوست و در رده جوانان این باشگاه به بازی پرداخت و توانست استعداد های خودش را شکوفا کند.

پس از سایپا بازهم به همراه برادرش فرشید به تیم فتح پیوست و پس از چند ماه توانست در سال 1375 در رده بزرگسالان برای این تیم به میدان برود و بازی های درخشانی را برای این تیم در لیگ دسته دوم به نمایش بگذارد.

حسین شمس سرمربی وقت فتح بارها در آن دوران از آینده ای درخشان برای علی کریمی سخن به میان آورده بود و همانطور هم شد علی کریمی از تیم فتح به فوتبال ایران معرفی شد.

زندگی فوتبالی علی کریمی

در این قسمت از زندگی نامه علی کریمی ملقب به جادوگر فوتبال آسیا  میخواهیم زندگی فوتبالی موفق این بازیکن را مورد برسی قرار دهیم همراه باشید.

علی کریمی بعد از دوسال بازی در فتح توانست در سال 1377 به تیم پرسپولیس که رویای آن را داشت بپیوندد و در این تیم عملکرد بسیار موفقی را داشت و در اولین فصل حضورش در این تیم به قهرمانی در لیگ و در جام حذفی رسید.

کریمی در همان سال توسط منصور پور حیدری به تیم ملی ایران دعوت شد و همراه تیم ملی به قهرمانی بازی های آسیایی دست یافت.

کریمی در دومین فصل حضورش در پرسپولیس توانست برای دومین بار قهرمانی لیگ را بدست بیاورد در جام باشگاه های آسیا همراه با این تیم در جایگاه سوم قرار بگیرد.

جادوگر در سومین سال حضورش در پرسپولیس  با این تیم نائب قهرمان لیگ شد و در جام سوپر کاپ آسیا به مقام سوم به دست یافت.

در سال 1380 بعد از شکست پرسپولیس مقابل سون سامسونگ کره جنوبی علی کریمی به همراه تیم پرسپولیس برای دومین بار به مقام سوم جام باشگاه های آسیا دست یافت.

در سال (2001) 1381 علی کریمی به رغم پیشنهاد های فراوانی که از تیم های اروپایی و به خصوص اتلتیکو مادرید داشت ترجیح داد در اسیا بماند و به تیم الاهلی امارات پیوست .

جادوگر در لیگ امارات درخشید و در اولین فصل حضورش در فینال جام حذفی یک گل برای این تیم به ثمر رساند و همراه این تیم به قهرمانی در جام حذفی دست یافت.

  علی کریمی در فصل دوم حضورش در لیگ امارات به عنوان بهترین بازیکن لیگ امارات انتخاب شد.

به رغم پیشنهاد های فراوانی اروپایی ترجیح به تمدید قرار داد با این تیم داد و در همان سال به قهرمانی در جام حذفی و نایب قهرمانی در لیگ با این تیم دست یافت.

کریمی در سال 2004 توانست عنوان مرد سال فوتبال اسیا را بدست بیاورد.

در سال 2005 میلادی (1384) تیم بایرن مونیخ اعلام کرد علی کریمی را با قرار دادی یکساله و با بند تمدید قرارداد به خدمت گرفته است.

مجله کیکر المان در آن سال در تیتری از پیشنهاد های علی کریمی پرده برداشت که تیم های بزرگی چون رئال مادرید ,رم و المپیک مارسی خواهان به خدمت گرفتن علی کریمی بوده اند .

کریمی در اولین بازی برای تیم بایرن مونیخ موفق شد یک گل و یک پاس گل به ثمر برساند و در تیم منتخب هفته بوندسلیگا قرار بگیرد.کریمی دو فصل در بایرن مونیخ حضور داشت و توانست قهرمانی بوندسلیگا و جام حذفی را با این تیم بدست بیاورد.

اولین بازیکن ایرانی لقب بگیرد که در اولین بازیش در لیگ قهرمانان موفق به گلزنی شده است.

کریمی به دلیل مصدومیت بعد از جام جهانی 2006 نتوانست درخشش خود را ادامه دهد و از این تیم المانی جدا شد.

زندگی نامه علی کریمی

کریمی در مجموع دو فصل حضور در بایرن مونیخ، با انجام ۴۲ بازی (۳۳ بازی بوندس‌لیگا، ۵ بازی لیگ قهرمانان اروپا، ۲ بازی جام حذفی و ۲ بازی لیگا پوکال) رکورددار بیشترین تعداد بازی در میان سه بازیکن ایرانی این تیم شد و با زدن ۴ گل و ارسال ۴ پاس گل به کار خود در این تیم پایان داد.

جادوگر فوتبال ایران در سال 2006 طبق نظر سنجی فیفا نامش در کنار رونالدینیهو و زیدان برای کسب عنوان سلطان دریبل جهان قرار گرفت

جادوگر پس از رد پیشنهاد چند تیم اروپایی و حوزه خلیج فارس ترجیح به حضور در لیگ قطر داد و بعد از به توافق رسیدن با تیم القطر با 6 میلیون دلار به این تیم پیوست که رقم بسیار زیادی برای برای انتقال در این لیگ بود.

کریمی بعد از یک فصل حضور در لیگ ستارگان و تیم القطر از این تیم جدا شد و به السلسیه پیوست که در اولین بازی برای این تیم موفق به گلزنی شد اما یا قرار داد خود را با این تیم فسخ کرد.

علی کریمی پس از جدایی از لیگ قطر پیشنهادات زیادی از کشور های آمریکا،ژاپن ،امارات و اسپانیا داشت اما تصمیم گرفت به تیم سابق خود پرسپولیس برگردد و فوتبالش را در ایران ادامه دهد.

زندگی نامه علی کریمی

علی کریمی توسط سرمربی وقت تیم ملی علی دایی از تیم ملی کنار گذاشته شده بود جادوگر در 5 بازی ابتدایی خود برای پرسپولیس موفق به زدن 5 گل شد دایی پس از دیدن عملکرد علی کریمی این بازیکن را به تیم ملی دعوت کرد اما این بار این کریمی بود که این دعوت را نپذیرفت.

علی کریمی پس از تمام شدن قرارداد 10 ماهه خود با پرسپولیس تا اخرین لحظه برای قرار داد با پرسپولیس صبر کرد اما توسط مدیر عامل وقت پرسپولیس عباس انصاری فرد از این تیم کنار گذاشته شد.

سرانجام در سال 1388 علی کریمی با عقد قرار دادی 2 ساله به تیم تازه لیگ برتری شده استیل آذین پیوست و در 5 مسابقه ابتدایی لیگ موفق به زدن 6 گل و 3 پاس گل برای این تیم شد.

علی کریمی موفق نشد با استیل آذین جامی را به دست آورد و در نیم فصل دوم حضورش به دلیل اختلاف با مدیرعامل این باشگاه از این تیم جدا شد.

بازگشت به اروپا

علی کریمی در بهمن سال 1389 در نقل و انتقلات زمستانی اروپا (2010-2011) پیشنهادی از سوی تیم شالکه 04 المان دریافت کرد و در سن 32 سالگی به این تیم در بوندسلیگا پیوست.جادوگر با این تیم موفق شد برای دومین بار به قهرمانی در جام حذفی المان برسد.

بعد از تمام شدن قراردادش با شالکه تصمیم به بازگشت به ایران و تیم محبوبش پرسپولیس کرد این بار در سال 1390 در زمان مدیر عاملی حبیب کاشانی با قراردادی 1 ساله برای سومین بار به پرسپولیس پیوست.

کریمی در سال 1391 به رغم پیشنهاد از امارات و سپاهان تصمیم گرفت قراردادش را یک فصل دیگر تمدید کند.پس از چند مصدومیت و اختلاف با ژوزه سرمربی پرسپولیس و شکست در فینال جام حذفی تصمیم گرفت از دنیای فوتبال خداحافظی کند.

پس از مدتی در مصاحبه ای اعلام کرد خداحافظیش احساسی بوده و میخواهد دوباره فوتبالش را ادامه دهد.

در خرداد 1392 علی کریمی به دلیل عدم تمایل مدیرعامل و سرمربی پرسپولیس راهی تراکتور سازی تبریز شد و با این تیم به قهرمانی در جام حذفی دست یافت.

علی کریمی در سال 1392 بعد از قهرمانی در جام حذفی با تراکتور از دنیای بازی فوتبال خداحافظی کرد و وارد عرصه مربیگری شد.

اینو از دست نده: زندگی نامه علی دایی

افتخارات فردی و باشگاهی علی کریمی

باشگاهی

پرسپولیس

  • قهرمانی در لیگ ایران1378
  • قهرمانی در لیگ ایران 1379
  • نائب قهرمانی در لیگ ایران 1380
  • قهرمانی در جام حذفی 1378
  • مقام سوم جام باشگاه های اسیا 2000
  • مقام سوم جام باشگاه های اسیا 2001

الاهلی

  • نائب قهرمانی در لیگ برتر امارات 2004
  • قهرمانی در جام حذفی 2002
  • قهرمانی در جام حذفی 2004

بایرن مونیخ

  • قهرمانی در بوندسلیگا 2006
  • قهرمانی در جام حذفی 2006
  • نائب قهرمانی در لیگ پوکال 2007

شالکه

  • قهرمانی در جام حذفی 2011

تراکتور سازی

  • قهرمانی در جام حذفی 1393-1392

افتخارات ملی علی کریمی

  • قهرمان در بازی های اسیایی 1998
  • مقام سوم جام ملت های اسیا 2004
  • قهرمان جام فوتبال غرب اسیا 2000
  • قهرمان جام فوتبال غرب اسیا 2004
  • قهرمان جام بین قاره ای اسیا-اقیانوسیه 2003

افتخارات فردی

  • نفر چهارم برترین بازیکن سال اسیا 2001
  • برترین فوتبالیست سال اسیا 2004
  • دومین بازیکن برتر سال اسیا 2012
  • 3 بار قرار گرفتن به عنوان بازیکن برتر ماه اسیا
  • بهترین بازیکن خارجی سال لیگ امارات 2003-2002
  • بهترین بازیکن لیگ امارات 2004-2003
  • بهترین بازیکن خارجی تاریخ لیگ امارات طبق نظر سنجی روزنامه البیان امارات
  • بهترین بازیکن جام بین قاره ای اسیا -اقیانوسیه 2003
  • اقای گل جام ملت های اسیا 2004
  • عضو تیم منتخب جام ملت های اسیا 2004
  • نامزد سلطان دربیل جهان 2006
  • عضو تیم منتخب سال اسیا 2012
  •  2 بار کسب عنوان گلزن ترین هافبک لیگ ایران
  • گلزن ترین هافبک تاریخ باشگاه پرسپولیس
  • عضو تیم منتخب تاریخ جم ملت های اسیا
  • بهترین بازیکن تاریخ ایران طبق نظر سنجی روزنامه مارکای اسپانیا
  • قرار گرفتن در لیست 100 چهره برتر بایرن مونیخ
  • قرار گرفتن در تیم منتخب بازیکنانی که به صورت ازاد به بایرن مونیخ پیوستن به انتخاب سایت ترانسفر مارکت

عملکرد علی کریمی در تیم ملی

در این قسمت از زندگی نامه علی کریمی می خواهیم عملکرد این بازیکن  در تیم ملی را مورد برسی قرار دهیم همراه ما باشید.

علی کریمی از سال 1377 سابقه حضور در تیم ملی را دارد .کریمی با 127 بازی پس از علی دایی و جواد نکونام رکورد دار بیشترین حضور در تیم ملی است و توانسته 38 گل برای تیم ملی ایران به ثمر برساند که از این حیث بعد از علی دایی،کریم باقری و سردار آزمون در رتبه چهارم قرار دارد.

زندگی نامه علی کریمی

علی کریمی در انتخابی جام جهانی (2002،2006،2010،2014) و جام ملت های اسیا در سال های (2000،2004،2007) حضور داشته است.

در جام ملت های 2004 توانست با تیم ملی به مقام سوم دست یابد اما تنها یکبار توانسته در سال 2006 در جام جهانی حضور یابد.

جادوگر در تیم ملی زیر نظر مربیانی چون پورحیدری ،بلاژویچ ،دایی،قطبی ،ایوانکویچ،طالبی ،قلعه نویی و کی روش بازی کرده است .

کریمی دوبار از بازی های تیم ملی در سال های1387 و1388 خدافظی کرد که هر دوبار از تصمیم خود منصرف شد و برای تیم ملی به میدان رفت.

سرانجام در 29 تیر 1393 علی کریمی از دنیای فوتبال ملی و باشگاهی خداحافظی کرد و  به عرصه مربیگری روی آورد.

سرمربیگری علی کریمی

زندگی نامه علی کریمی ملقب به جادوگر فوتبال اسیا را با سرمربیگری اش ادامه خواهیم داد و فراز و نشیب های دوران کوتاه سرمربیگری علی کریمی را برسی خواهیم کرد تا انتها مقاله همراه ما باشید.

در سال 1393 علی کریمی با قبول پیشنهاد کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی ایران دستیار این سرمربی پرتغالی شد.کریمی تنها پس از چند ماه و قبل از اعزام تیم ملی برای جام ملت های اسیا 2015 از سمت خود کناره گیری کرد.

کریمی در سال 1396 اولین حضورش به عنوان سرمربی را در نفت تهران تجربه کرد اما پس از کسب اولین بردش مقابل سپاهان در هفته هشتم به دلیل اختلاف با مدیر عامل این تیم از سمت خود استعفا داد.

علی کریمی در دی ماه 1396 با گذشت هفده هفته از لیگ برتر هدایت سپید رود رشت را بر عهده گرفت و توانست این تیم را در لیگ برتر حفظ کند اما در اخر فصل به دلیل اختلاف با مدیران این باشگاه از سپیدرود جدا شد.

در سال 97-98 با عوض شدن مدیدیت سپیدرود کریمی بازهم هدایت این تیم را برعهده گرفت و توانست پس از هجده سال در جام حذفی تیم ملوان را شکست دهد.

سرانجام در هفته نوزدهم مالکان سپیدرود این تیم را به اداره کل ورزش و جوانان گیلان واگذار کرد و کریمی از سمت سرمربیگری خود استعفا داد.

 

 

مطالب بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا